KD ja PS nousussa – sananvapaus vahvistuu!

Koko vaalikampanjani ajan olen lujasti puolustanut jokaisen ihmisen sanan- ja uskonnonvapautta. Jo vaalikampanjani avauspuheenvuorossa totesin minusta näyttäneen siltä, että perinteisistä eduskuntapuolueista kaikki muut paitsi Kristillisdemokraatit ja Perussuomalaiset ovat alistuneet ns. Seta-normatiivisuuteen uutena syrjimisperusteena. Olen myös vaalikampanjani ajan puhunut siitä, miten sananvapauden pelastaminen vaatii vahvoja Kristillisdemokraatteja, vahvoja Perussuomalaisia ja näiden vahvaa yhteistyötä. Olen käynyt vaalikampanjaa, millaista en muista kenenkään ennen käyneen. Olen kehunut kahta puoluetta. Toki toivon Kristillisdemokraattien kannatuksen nousevan mahdollisimman suureksi, mutta olen todennut, että myös ääni Perussuomalaisille on ääni Suomelle.

Toki tyyleissämme on eroa ja ratkaisuissammekin. On syitä, miksi olen nimenomaan Kristillisdemokraatti enkä Perussuomalainen. Myönnän, että mielestäni osa siitä moraalikritiikistä, jota PS:ää vastaan on esitetty, vaikuttaa perustellulta. Suurinta osaa heitä kohtaan esitetystä kritiikistä pidän kuitenkin propagandana ja pahan puhumisena. Myönnän, että minun mielestäni PS on jonkin verran tyly, mutta ymmärrän, että KD on varmaankin perussuomalaisten mielestä vähän pehmeä. Me molemmat ymmärrämme, että jokaisella saa olla oma koti eikä oman kodin avainten pitäminen itsellä ole mikään ihmisoikeusrikkomus. Ja kuten jokainen saa päättää, keitä kotiinsa laskee, myös Suomi saa päättää, keitä Suomeen saa tulla. Tämän käsittääkseni yhteisen perusnäkemyksen sisällä KD edustaa vieraanvaraisempaa linjaa, minkä lisäksi koemme lähimmäisen rakkauden velvoittavan meitä enemmän kansainväliseen auttamiseen. Yksi ero on nähdäkseni myös siinä, että PS korostaa enemmän ulkoisen rajan pitävyyttä, mikä kyllä meidänkin mielestämme on erittäin tärkeää. Me KD:ssä korostamme enemmän kansan sisäistä vahvistamista vahvistaen arvopohjaamme. Mitä vahvempi on suomalainen arvopohja, sitä paremmin kestämme ulkoista painetta!

Koen saaneeni selvän ymmärryksen siitä, että Kristillisdemokraateilla ja Perussuomalaisilla on yhteinen tehtävä pelastaa Suomi. Suurin osa suomalaisista on ymmärtääkseni tolkun ihmisiä, sellaisia, jotka arvostavat sitä vapautta, jonka vanhempamme ja heidän vanhempansa ovat niin kalliilla lunastaneet. Nämä tolkun ihmiset toivovat voivansa sanoa, mitä oikeasti ajattelevat ilman, että heitä sen tähden syrjitään. He haluavat tämän toisillekin suoda. Uskon, että suurin osa suomalaisista haluaa pitää Suomen suomalaisten kotina. Muuta kotia kansallamme ei täällä maan päällä ole. On toki eroa siinä, kuinka paljon ulkomaalaisia suomalaiset haluavat Suomessa olevan, mutta uskon ylivoimaisen enemmistön haluavan lasten lastensakin vielä voivan kokea Suomen kotimaanaan. Edelleen uskon, että suurin osa suomalaista pitää hyvänä sitä, että islamisaation uhkaa arvioidaan avoimesti ja rehellisesti ilman sormi ja karttakeppi pystyssä juoksevia punavihreitä suvaitsevaisuuden opettajia, jotka karttakepillään pyrkivät iskemään niitä kansalaisia, jotka eivät suostu lopettamaan oman järjen käyttöään.

Viimeistään pari vuotta sitten Juha Sipilä ja Petteri Orpo varmistivat törkeällä toiminnallaan Perussuomalaisia ja sen vasta valittua uutta puheenjohtajaa kohtaan, ettei Keskustasta tai Kokoomuksesta löydy sitä uskottavaa kumppania, jota Perussuomalaiset tarvitsevat, jotta Suomi voitaisiin pelastaa. Nähdäkseni on Kristillisdemokraattien historiallinen tehtävä ottaa tuo paikka. Silloin ne tolkun ihmiset, joiden näkemys on pikemmin kristillisdemokraattinen kuin perussuomalainen, saavat mahdollisuuden äänestää tolkun puoluetta, joka kykenee rakentavaan yhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa.

Näkisin oman pääsyni eduskuntaan näissä vaaleissa siksi tärkeäksi, että pystyisin vahvasti edistämään Suomen kansan tolkullista tulevaisuutta, mitä uskon enemmistön toivovan. Tämän kampanjan aikana olen saanut paljon positiivista palautetta. KD:n sisällä ja kannattajissa on paljon halua lähteä selkeämpään yhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa. Käsittääkseni KD:n potentiaalisista kansanedustajista kellään ei ole asiasta kuitenkaan niin selkeää ymmärrystä kuin minulla.

Uusimmassa gallupissa eniten oli absoluuttisesti noussut PS +1,2 %, toiseksi entein KD +0,8 %. Iloisin odotuksin, sunnuntai-iltana tiedämme, miten käy!

kultainenmaali
Kristillisdemokraatit Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen 56-vuotias Kristillisdemokraattien ja Sinisten valtuustoryhmän puheenjohtaja sekä Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen. Olen myös HOK-Elannon hallintoneuvoston jäsen. Minulla on vaimo, neljä lasta ja kaksi lastenlasta. Olen Ihmisoikeusjärjestö Pro Life Suomi ry:n varapuheenjohtaja. Ykkösharrastukseni on shakki. Puolustan sanan- ja uskonnonvapautta ja haluan tehdä poliittiset päätökset tosiasioiden perusteella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu