Mika Ebeling, KD:n kaupunginvaltuutettu Helsingistä Sanan- ja uskonnonvapauden puolesta!

KD ja PS nousussa – sananvapaus vahvistuu!

Koko vaalikampanjani ajan olen lujasti puolustanut jokaisen ihmisen sanan- ja uskonnonvapautta. Jo vaalikampanjani avauspuheenvuorossa totesin minusta näyttäneen siltä, että perinteisistä eduskuntapuolueista kaikki muut paitsi Kristillisdemokraatit ja Perussuomalaiset ovat alistuneet ns. Seta-normatiivisuuteen uutena syrjimisperusteena. Olen myös vaalikampanjani ajan puhunut siitä, miten sananvapauden pelastaminen vaatii vahvoja Kristillisdemokraatteja, vahvoja Perussuomalaisia ja näiden vahvaa yhteistyötä. Olen käynyt vaalikampanjaa, millaista en muista kenenkään ennen käyneen. Olen kehunut kahta puoluetta. Toki toivon Kristillisdemokraattien kannatuksen nousevan mahdollisimman suureksi, mutta olen todennut, että myös ääni Perussuomalaisille on ääni Suomelle.

Toki tyyleissämme on eroa ja ratkaisuissammekin. On syitä, miksi olen nimenomaan Kristillisdemokraatti enkä Perussuomalainen. Myönnän, että mielestäni osa siitä moraalikritiikistä, jota PS:ää vastaan on esitetty, vaikuttaa perustellulta. Suurinta osaa heitä kohtaan esitetystä kritiikistä pidän kuitenkin propagandana ja pahan puhumisena. Myönnän, että minun mielestäni PS on jonkin verran tyly, mutta ymmärrän, että KD on varmaankin perussuomalaisten mielestä vähän pehmeä. Me molemmat ymmärrämme, että jokaisella saa olla oma koti eikä oman kodin avainten pitäminen itsellä ole mikään ihmisoikeusrikkomus. Ja kuten jokainen saa päättää, keitä kotiinsa laskee, myös Suomi saa päättää, keitä Suomeen saa tulla. Tämän käsittääkseni yhteisen perusnäkemyksen sisällä KD edustaa vieraanvaraisempaa linjaa, minkä lisäksi koemme lähimmäisen rakkauden velvoittavan meitä enemmän kansainväliseen auttamiseen. Yksi ero on nähdäkseni myös siinä, että PS korostaa enemmän ulkoisen rajan pitävyyttä, mikä kyllä meidänkin mielestämme on erittäin tärkeää. Me KD:ssä korostamme enemmän kansan sisäistä vahvistamista vahvistaen arvopohjaamme. Mitä vahvempi on suomalainen arvopohja, sitä paremmin kestämme ulkoista painetta!

Koen saaneeni selvän ymmärryksen siitä, että Kristillisdemokraateilla ja Perussuomalaisilla on yhteinen tehtävä pelastaa Suomi. Suurin osa suomalaisista on ymmärtääkseni tolkun ihmisiä, sellaisia, jotka arvostavat sitä vapautta, jonka vanhempamme ja heidän vanhempansa ovat niin kalliilla lunastaneet. Nämä tolkun ihmiset toivovat voivansa sanoa, mitä oikeasti ajattelevat ilman, että heitä sen tähden syrjitään. He haluavat tämän toisillekin suoda. Uskon, että suurin osa suomalaisista haluaa pitää Suomen suomalaisten kotina. Muuta kotia kansallamme ei täällä maan päällä ole. On toki eroa siinä, kuinka paljon ulkomaalaisia suomalaiset haluavat Suomessa olevan, mutta uskon ylivoimaisen enemmistön haluavan lasten lastensakin vielä voivan kokea Suomen kotimaanaan. Edelleen uskon, että suurin osa suomalaista pitää hyvänä sitä, että islamisaation uhkaa arvioidaan avoimesti ja rehellisesti ilman sormi ja karttakeppi pystyssä juoksevia punavihreitä suvaitsevaisuuden opettajia, jotka karttakepillään pyrkivät iskemään niitä kansalaisia, jotka eivät suostu lopettamaan oman järjen käyttöään.

Viimeistään pari vuotta sitten Juha Sipilä ja Petteri Orpo varmistivat törkeällä toiminnallaan Perussuomalaisia ja sen vasta valittua uutta puheenjohtajaa kohtaan, ettei Keskustasta tai Kokoomuksesta löydy sitä uskottavaa kumppania, jota Perussuomalaiset tarvitsevat, jotta Suomi voitaisiin pelastaa. Nähdäkseni on Kristillisdemokraattien historiallinen tehtävä ottaa tuo paikka. Silloin ne tolkun ihmiset, joiden näkemys on pikemmin kristillisdemokraattinen kuin perussuomalainen, saavat mahdollisuuden äänestää tolkun puoluetta, joka kykenee rakentavaan yhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa.

Näkisin oman pääsyni eduskuntaan näissä vaaleissa siksi tärkeäksi, että pystyisin vahvasti edistämään Suomen kansan tolkullista tulevaisuutta, mitä uskon enemmistön toivovan. Tämän kampanjan aikana olen saanut paljon positiivista palautetta. KD:n sisällä ja kannattajissa on paljon halua lähteä selkeämpään yhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa. Käsittääkseni KD:n potentiaalisista kansanedustajista kellään ei ole asiasta kuitenkaan niin selkeää ymmärrystä kuin minulla.

Uusimmassa gallupissa eniten oli absoluuttisesti noussut PS +1,2 %, toiseksi entein KD +0,8 %. Iloisin odotuksin, sunnuntai-iltana tiedämme, miten käy!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Ne mitä itse tunnen jotka kd ovat nytten äänestäneet . Syy on ollut jotta lapsi perheitä olette ainakin vaaliohjelmas luvannut taval tai toisel auttaa . Suunsoittajia tai menneitten jankuttajia eivät ole rahakkaille jakkaroil äänestämässä .

Liikaa tuskin ei kannata ennenkuin vaalit on ratkennu nuoleskella suuntaan tai toiseen ..

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Kristillisten Päivi Räsänen oli ainoa poliitikko joka uskalsi 2012 olla huolissaan suomeen tulleiden ulkomaalaistaustaisten lisääntyneistä tekemistä seksuaalirikoksista , ja kyseli mitä toimenpiteitä hallitus aikoo tehdä asian eteen.Kuten nyt on nähty:eivät ole tehneet mitään.Laskua maksavat suomalaiset niin lapset kuin työssäkäyvät ,eläkeläiset veronmaksajat,opiskelijat jne.joiden tulevaisuudesta ne rahat on leikattu etukäteen ja jatkossa.

Tosin rahakaan ei korvaa ihmisten henkeä.

Hallitus ei tehnyt mitään sen sijaan varautuivat/laativat etukäteen suunnitelman LEIKATA suomalaisten sos.turvaa ,sotaveteraanien rahoja,lasten ja nuorten koulutuksesta,perheiden lainmukaisita tuista mm.lapsilisät,toimeentulotuet jne. jotta suomeen PALAAVILLE isistaistelijoille saadaan traumaterapiaa ja jatkossa 2015-2017 KOKOOMUKSEN stubbin mukaan arvoyhteisön jäsenmaksua nostettua 150 euroa per.suomalainen.Merkelin suosituksen eli nuorten miesten rajan yli kävelyn kustannuksiin.

Eräs pappi oli ainoa joka auttoi suomessa huostamafian kynsiin joutunutta nuorta tyttöä jonka ajojahdin ja vainon kohteena oli hänen koko perheensä.Muut ,kuten keskusta-kokoomus ja apulaisensa ,laativat lisää lakeja perheiden tuhoamiseksi ja huostamafian rattaisiin joutumisen helpottamiseksi.

Liiketoiminta eli voittojen tahkoaminen perheillä on näiden puolueiden motto ja yksityistämisen tulos.kok-kesk. ja peesaajansa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Itsekin huomasin, että KD on pienessä nousussa mielipidemittauksissa. Miten lie vaalimatematiikka tässä tilanteessa, kun suurpuolueita ei enää ole, eikö sekin hieman tuo helpotusta pienille puolueille? Tasapuolistahan olisi, että 2% kannatuksella saa 4 paikkaa ja 20% kannatuksella 40 paikkaa, mutta järjestelmä on suosinut suuria.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

PS ehkä nousee, KD ei. Ensin teidän pitää irtisanoa Agenda Europe. Muistuttaisin katselemaan Handmaid's Talesia.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

KD:lle on "jytky" jos kannatus heilahtaa PYSYVÄSTÄ, noin 3,5%:sta yhden kymmenyksen, persut tekemässä kolatta jytkyä, "mestari" Halla-ahon ensimmäistä.

Persut ovat onnistuneet keräämään ja herättelemään kannatusta "kaikkialta",
Kristillisillä ei ole vaaleissa uusia kannattajia, eikä seuraajia-mistään "kansallisesta herätyksestä" puhumattakaan.
- Kannatus tulee vaaleista toiseen omilta, eli lähinnä eri sortin-ja "suuntausten" uskovaisilta, sen takia se vauhdilla maallistuvassa tieto-ja järkiyhteiskunta Suomessa polkee paikallaan 3,5%:n MARGINAALISSA.

- Selvyyden vuoksi, en ole itse koskaan edes ajatellut äänestää kumpaakaan, vaikka poliittisesti sitoutumaton olenkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset